CENTRO: Pas a Pas Centre de Dansa

Datos del Centro

Ver web oficial
654 52 74 16
Carrer del Bruc, 23
08750 Molins de Rei

Sobre el centre / Sobre el centro


Pas a Pas Centre de Dansa (1986) volem compartir amb els nostres i les nostres alumnes el gust per la dansa.


Que amb els coneixements tècnics rebuts i adquirits dia a dia, juntament amb els valors com la perseverança, la paciència, l'esforç, el respecte, el compromís... siguin capaços i capaces de descobrir la gran quantitat de moviments i sentiments que el nostre cos és capaç de realitzar i expressar.


El nostre centre, es basa en la disciplina del ballet clàssic. També oferim altres estils com la dansa contemporània, el hip hop, el claqué, la dansa del ventre i tècniques complementàries de la dansa.


Durant aquests trenta anys el nostre principal objectiu ha estat fer gaudir i estimar la dansa i ajudar a trobar per cada alumne l'espai adient dins d'aquest món. Ja sigui només a nivell d'entreteniment, com per millorar la condició física, o dedicar-s'hi professionalment.En Pas a Pas Centre de Dansa (1986) queremos compartir con nuestros y nuestras alumnos el gusto por la danza.


Que con los conocimientos técnicos recibidos y adquiridos día a día, junto con los valores como la perseverancia, la paciencia, el esfuerzo, el respeto, el compromiso... sean capaces de descubrir la gran cantidad de movimientos y sentimientos que el nuestro cuerpo es capaz de realizar y expresar.
Nuestro centro, se basa en la disciplina del ballet clásico. También ofrecemos otros estilos como la danza contemporánea, el hip hop, el claqué, la danza del vientre y técnicas complementarias de la danza.


Durante estos treinta años nuestro principal objetivo ha sido hacer disfrutar y amar la danza y ayudar a encontrar por cada alumno el espacio adecuado dentro de este mundo. Ya sea sólo a nivel de entretenimiento, como para mejorar la condición física, o dedicarse a ello profesionalmente.Localització / LocalizaciónC/ Bruc, nº 23

08750 Molins de Rei

Barcelona

Instal·lacions / Instalaciones
Todavía no hay actividades de este centro. ¡Estamos en ello!